Toimitusehdot, palautukset ja peruutukset

Toimitustiedot

 • Huomaathan, että viikonloppuisin (perjantain klo 17 jälkeen) tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana maanantaina (juhlapyhiä lukuun ottamatta) valitsemallasi toimitustavalla.
 • Ilmainen säästötoimitus Eurooppaan on yleensä perillä noin 5-7 työpäivässä, mutta saattaa kestää jopa 2-3 viikkoa joillekin alueille. DHL Pikatoimitus on yleensä perillä 1-3 työpäivässä.
 • Pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen •Asiakaspalvelu muita erityisohjeita varten.
Toimitusehdot, palautukset ja peruutukset

Takuuehdot

Kaikki nettikaupassa myydyt tuotteet ovat uusia ja niille myönnetään vähintään 1 vuoden Valmistajan Takuu ostopäivästä alkaen mahdollisia tuotevikoja varten. Monille Duracell tuotteille myönnetään jopa 3 vuoden takuu. Vuosien kokemuksella ja vahvoilla suhteilla valmistajiimme voimme taata 100%:n yhteensopivuuden tuotteenne kanssa, tai toimitamme tilalle korvikkeen tai palautamme tuotteen hinnan.


Tuotteiden palautus

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, käytössämme on Takaisin toimittajalle-käytäntö. Tuotteelle tulee pyytää palautusnumero asiakaspalvelusta ennen lähetyst.:

Huom: Tilauksen voi tarvittaessa perua ja palauttaa tuotteen 4 viikon kuluessa lähetyksestä sillä ehdolla että se on viaton ja vielä jälleenmyytävässä kunnossa. Joistain tuotteista saatetaan periä peruutusmaksu. Neljän viikon jälkeen voimme vain vaihtaa tuotteen uuteen takuun ehtojen mukaisesti.

 • Voit täyttää palautushakemuksen nettisivulta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

  Palautusnumeron hakeminen netistä:

  1. Kirjaudu sisään asiakastilille nähdäksesi tilausten tiedot.
  2. Selaa Viimeisimmät tilaukset raporttia ja klikkaa tilausta jonka haluat palauttaa.
  3. Tilaussivulla on linkki tuotteiden palautukseen. Klikkaa linkkiä ja seuraa ohjeita.

  Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

  1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen Asiakaspalvelu. Viitenumero tulee merkitä otsikkokenttään (esim. DUR12345), ja viestistä tulee käydä ilmi sekä palautuksen syy että haluatko tuotteelle korvikkeen vai rahojenpalautuksen (Rahojenpalautus mahdollista vain kohtuullisen ajan jälkeen toimituksesta).
  2. Asiakaspalvelumme lähettää RMA-palautusnumeron paluuviestinä (Returned Merchandise Authorisation).
  3. Tuote tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen niin että RMA-numero on merkitty selvästi paketin ulkopuolelle:

   DuracellDirect - Returns Dept. 
   Bovendijk 216, 
   3045 PD Rotterdam

  Palautuksen saavuttua lähetämme tilalle korvikkeen tai palautamme rahat alkuperäisellä maksutavalla.


  Tilauksen peruminen

  Kauppasopimus on mahdollista perua 7:n työpäivän kuluessa toimituksesta.

  • Jos tilausta ei ole vielä toimitettu, sen voi perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen •Asiakaspalvelu. Viestistä tulee käydä ilmi tilauksen viitenumero (esim. DUR12345) ja syy tilauksen perumiseen.
  • Jos tilaus halutaan perua toimituksen jälkeen, mukana toimitettavaan lähetyslistaan tulee kirjoittaa 'Contract Cancellation'. Tuote tulee lähettää takaisin riittävästi suojattuna ja lähetyslistan kanssa 7 päivän kuluessa.

  Suosittelemme palauttamaan tuotteet vakuutetulla postituspalvelulla. Tuotteet tulee palauttaa hyväkuntoisina ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaupan purkamisen yhteydessä Duracell Direct palauttaa tuotteen ostohinnan kun tuote on vastaanotettu. Valinnaisen tilauksen perumisen yhteydessä asiakas on vastuussa lähetyksen toimituskuluista.

 • call-now
  Ota Yhteyttä 0923195190 (Englanninkielinen)