Yritysinfo

Yristystiedot

DURACELL

DuracellDirect toimii Duracellin lisenssillä ja on PSA Parts Ltd:n ylläpitämä. PSA Parts Ltd toimittaa akkuja, virtalähteitä sekä latureita Eurooppaan 15 vuoden asiantuntemuksella. Meillä on vahvat suhteet kaikkiin akkujen ja lisätarvikkeiden valmistajiimme, Duracell mukaan lukien. Tarjoamme Duracell-tuotteita, alkuperäisen valmistajan tuotteita (OEM) sekä korkealaatuisia, testattuja tarvikemalleja. Kaikille tuotteille on taattu 100% yhteensopivuus ja niille myönnetään useimmiten 1-3 vuoden takuu. DuracellDirect toimittaa tuotteita asiakkaille kaikkialle Eurooppaan, jälleenmyyjät, tietokoneliikkeet sekä yksityisasiakkaat mukaan lukien.

Duracell Direct on kauppanimi: PSA Parts Ltd. Kotipaikka: 2 Prince Georges Road, London, UK, SW19 2PX. EU-toimisto: DuracellDirect, Bovendijk 216, 3045 PD Rotterdam. Yhdistynyt kuningaskunta Yritysnumero: 03544196. • Ota yhteyttä

Tavoitteenamme on tarjota täysi valikoima elektronisia tarvikkeita kaikille kannettaville tuotteille, mm. kannettaville tietokoneille, digikameroille ja -videokameroille, kannettaville DVD- ja videolaitteille, MP3-soittimille, PDA-laitteille sekä älypuhelimille. Tarjoamme ainoastaan korkealaatuisia tuotteita parhaalla mahdollisella palvelulla. Kaikki tuotteet on esitelty sivuillamme ja asiantunteva tiimimme voi myös auttaa oikean tuotteen löytämisessä.

DURACELL on Duracell Batteries BV:n ja Duracell U.S. Operations Inc:n rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa. Kaikki valmistajan tuotemerkit on tunnustettu. Kaikki tällä sivulla ilmoitetut tiedot ovat DuracellDirect:n omaisuutta eikä tietojen käyttö ole sallittu ilman lisenssinhaltijan suostumusta.

BSI Varmennettu, ISO9001 hyväksytty yhtiö. Olemme BSI Varmennettu sekä ISO9001 hyväksytty yhtiö.
Valmistajan takuu Kaikille tuotteillemme myönnetään vähintään yhden vuoden takuu sekä taataan 100% yhteensopivuus.
call-now
Ota Yhteyttä 0923195190 (Englanninkielinen)