Maksuvaihtoehdot

Maksutiedot

Seuraamme alan markkinoita jatkuvasti jotta voimme taata edullisimmat hinnat, korkeimman laadun sekä parhaan palvelun ja tuotetuen. Nopeasta toimituksesta huolimatta voimme pitää hintamme alhaisena tilauksien määrän ansiosta. Tilauksista ei makseta palkkioita välikäsille, koska valmistamme tuotteemme omalla tehtaallamme Duracellin lisenssin mukaan.

Sivun hinnat sisältävät toimituskulut sekä arvonlisäveron (ALV) ellei tuotteen yhteydessä ole toisin mainittu. Jos haluat nähdä tuotteiden hinnat eriteltyinä, lisää tuote ostoskoriin valitsemalla 'Osta nyt' tuotesivulta. Seuraavalla sivulla näkyy tuotteiden yksityiskohdat ennen tilauksen vahvistusta.

Hyväksymme maksun useimmilla pankki- ja luottokorteilla oheiset kortit mukaan lukien. Maksu tavaksi käy myös PayPal , pankkisiirto

 • MAESTRO
 • VISA
 • Paypal
 • MASTERCARD
 • American Express
 • Pankkisiirrolla maksettaessa pyydämme suorittamaan maksun alla olevilla tiedoilla:
  Pankki: Commerzbank AG, Bielefeld, Deutschland (SEPA-maksu)
  Saaja: PSA Parts Ltd
  IBAN: DE07 4808 0020 0207 4126 00
  SWIFT/BIC: DRES DEFF480
  Pankkisiirron saapumiseen saattaa mennä jopa 4 työpäivää. Jos nettipankki pyytää myös saajan osoitetta, siihen tulisi täyttää nämä tiedot: PSA Parts Ltd 2 Prince Georges Road Colliers Wood London SW19 2PX trnasfer manual
 • Pankki- tai luottokortilla maksetut tilaukset voidaan usein lähettää vielä samana päivänä. Jos vain osa tilauksen tuotteista on saatavilla, veloitamme ainoastaan lähetettävistä tuotteista. Maksu veloitetaan lähetyksen yhteydessä. Jos pankki- tai luottokortin kanssa ilmenee ongelmia, kirjanpitomme tai asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä.

Jotta voimme taata turvallisuuden nettikaupassamme, olemme useiden valtuutusohjelmien jäseniä, mm. 'Verified by Visa' sekä 'MasterCard SecureCode'.
Lisätietoja MasterCard SecureCode:sta. Lisätietoja Verified by Visa:sta.

Hyväksymme myös virallisia tilauksia hallituksilta, koulutuksen, terveydenhuollon ja muiden julkisen sektorin jäseniltä

call-now
Ota Yhteyttä 0923195190 (Englanninkielinen)