Sopimusehdot

Sopimusehdot

Käyttämällä DuracellDirect-nettisivua, käyttäjä suostuu noudattamaan näitä sopimusehtoja. Lisätietoja myyntiehdoista saa lähettämällä postia osoitteeseen .

 1. Tilauksen määrä
  Minimitilaus on 12 euroa ilman toimituskuluja. Alle €40 tilaukset lähetetään ilmaisella postitoimituksella tai ne on mahdollista ylentää DHL-palveluun €4 lisähintaan. Yli €40 tilaukset ylennetään DHL-palveluun ilmaiseksi.
 2. Toimitus
  Tilaukset lähetetään asiakkaan antamaan osoitteeseen 14 päivän sisällä tilauksesta. Jos tilausta ei voida postittaa seitsemän päivän kuluessa, lähetämme siitä ilmoituksen ja asiakas voi halutessaan peruuttaa tilauksen. Ilman asiakkaan antamia erillisiä ohjeita, käytämme valitsemaamme kuriiria.
 3. Virheet
  Mahdollisista virheistä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun viiden työpäivän kuluessa, esim. jos toimituksen mukana on tullut vääriä tuotteita tai tuotteita on liian vähän tai paljon.
 4. Puuttuva lähetys
  Kadonneesta lähetyksestä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun 14 päivän sisällä laskun päivämäärästä.
 5. Kuljetuksessa vaurioituminen
  Toimitusta ei pidä hyväksyä mikäli paketti saapuu perille vahingoittuneena, vaan kirjata paketin kunto lähetyslistaan. Uuden tuotteen lähetystä voi nopeuttaa ilmoittamalla vahingoittuneesta paketista asiakaspalveluun.
 6. Peruutus, kaupanpurku
  Asiakkaalla on halutessaan oikeus peruuttaa tilaus 7:n päivän sisällä toimituksesta. Valinnaisen kaupanpurun yhteydessä asiakas on vastuussa postituskuluista. Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin alkuperäisissä paketeissa. Virheellisten tuotteiden palautus, katso kohta 7.
 7. Palautukset
  Viallinen tuote tulee palauttaa kohtuullisessa ajassa. Kaikille palautuksille tulee pyytää asiakaspalvelusta RMA-numero, jonka tulee näkyä palautuksessa selvästi.
 8. Hintatiedot
  Veloitettavat hinnat sovitaan aina etukäteen. Jos hintaa ei ole mainittu, veloitettava hinta on tilauspäivänä voimassa oleva hinta. PSA Parts Ltd pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 9. Alennuskoodit
  Alennuskoodi on aina syötettävä nettikaupassa tilauksen lähetyksen yhteydessä. Alennuskoodi on voimassa ainoastaan DuracellDirect.fi-sivulla eikä se valitettavasti ole saatavilla puhelimitse tilatuille tuotteille. Alennuskoodi tulee syöttää sille osoitettuun kohtaan kassalla ja lisätä se tilaukseen painamalla Päivitä.
  Samassa tilauksessa voi käyttää useampia alennuskoodeja, mutta kuhunkin tuotteeseen voi käyttää vain yhtä koodia.
  Alennuskoodilla saatavaa alennusta ei ole mahdollista saada voimassaoloajan jälkeen.
  BLACK FRIDAY WEEKEND PROMOTION: From 22/11/2018 to 26/11/2018 we are offering a 3 for the price of 2 mix and match promotion on certain product ranges. This offer cannot be used in conjunction with any other promotion and is not valid on pre-bundled battery packs or health & beauty products. A maximum of 5 free items is permitted per customer or household. This offer is not valid for bulk or trade purchases or those purchases considered to be for resale rather than personal use or consumption. Orders placed that do not meet these terms may be cancelled and refunded at our discretion.
 10. Vero
  Kaikkiin tuotteisiin kuuluu ALV, joka lasketaan postituspäivänä voimassaolevan veroprosentin mukaan. Kaikki tuotteeseen liittyvät verot on sisällytetty tai näytetty tuotteen hinnassa.
 11. Maksuehdot
  Tuotteet tulee maksaa ennen lähetystä, emme valitettavasti voi toimittaa yksityisasiakkaiden tuotteita postiennakolla tai laskutustilillä.
 12. Tuotteiden omistus
  Kaikki tuotteet ovat PSA Parts Ltd omaisuutta kunnes ne on maksettu.
 13. Takuu
  Alla olevien ehtojen ja kuluttajansuojalain mukaisesti; takaamme kaikki tuotteemme virheettöminä, tarkoitukseen sopivina sekä kuvattuja teknisiä ominaisuuksia vastaavina toimituspäivästä alkaen.

  Edellä mainittu takuu ei kata seuraavissa olosuhteissa:
    •  Emme vastaa virheistä jotka ovat aiheutuneet virheellisestä tai huolimattomasta käytöstä, tai sopimattomista olosuhteista.
 14. Nettisivun käyttö
  Kaikki sivulla olevat tiedot ovat ylläpitäjän omaisuutta. Tietojen jakaminen tai muu käyttö ei ole sallittua ilman ylläpitäjän kirjallista suostumusta.
 15. Saatavuusongelmat
  Jos emme meistä riippumattomasta syystä voi täyttää tilausta, esim. materiaalipuutteiden tai teollisuuskiistan takia, ostosopimusta siirretään kunnes toimitus on mahdollista.
 16. Ehtojen muuttaminen
  Sopimusehtojen muuttaminen on mahdollista ainoastaan yritysjohtajan tai muun valtuutetun henkilön kirjallisen sopimuksen mukaan.
 17. Laki
  EU:n laki kattaa kaikki sopimukset.